Terima Kasih Sahabat

07 April 2011

689 : congrats...


hari isnin yang lalu my abang ipar telah bertunang dengan orang Banting...jangan pelik ye coz bertunang pada hari orang bekerja...coz pengantin perempuannya bakal kakak ipar tu hanya cuti hari isnin saje...terpaksala kami yang bekerja mengambil cuti untuk menghantar rombongan ke sana...


kami ke sana dengan 3 kereta...rombongan ini hanya kecil sahaja coz orang bekerja kan...kami membawa hantaran sebanyak 5 dulang dan dibalas dengan 7 dulang...pihak kami bertema dengan warna merah dan putih...


kami sampai di Banting jam hampir 2 petang...sesat barat gitu...almaklumla nak cari jalan haji idris tak jumpa-jumpa pun...yang kelakarnya jumpa plak abang sulung pada pihak perempuan di tengah jalan...memang rezki kami la...kalu tak jenuh la nak mencari lagi...

mak mertua aku menyarung cincin pd julie...

majlis pertunangan yang simple dan alhamdulilah berjalan dengan lancar...pernikahan akan diadakan sebelum puasa...lagi 3 bulan...hope akan berjalan seperti yang dirancangkan...insya'allah...

yang pastinye pulang dari Banting aku berkejar pula ke kelas jam 7 malam...hanya Allah saja yang tau kepenatan yang aku rasai..dengan cuaca yang amat panas masa tu...minum air bergelen pun masih terasa dahaga...

1 comment:

pB said...

tahniah


semoga semua perancangan menjadi kenyataan