Terima Kasih Sahabat

03 May 2011

699 : KL - Kajang - Shah Alam - KL...

semalam cuti, aku dan my hubby menghabiskan cuti kami dengan pergi mensurvey jalan di Kajang dan Shah Alam...

memenat dan meletihkan rupanya gi survey jalan ini, padahal aku just penumpang second pilot je...just tengok jalan, ingat jalan dan ikut logik jalan serta melukis peta untuk hubby tersayang...

kuar umah dalam kul 12 pm dan tiba di rumah jam 7.30 malam...masa balik tu hujan punye la lebat....alhamdulilah sampai jua di rumah setelah seharian kuar...

siap singgah makan ABC Frado di Food Court Seksyen 2 Shah Alam...

KL - Kajang - Shah Alam - KL...satu perjalanan yang panjang...skrg ni aku dah pakar jugala jalan di Pekan Kajang dan Pusat Bandar Shah Alam Seksyen 14...huhu...

1 comment:

Rozami said...

nak buat peta ker?