Terima Kasih Sahabat

02 June 2011

711 : taHniah atAs kejaYaan...

entry ni sepatutnya aku tulis masa bulan Mei yang lalu tapi disebabkan kesibukan yang melampau dan kamera yang tertinggal di rumah mak membuatkan entry ini aku tulis pada hari ini....


aku nak ucapkan ucapan tahniah kepada adik aku Suraya yang telah mendapatkan ijazah sarjana muda perakaunan nya pada 19 Mei 2011 yang lalu pada sesi konvo ke 74 di UITM Shah Alam...


aku dan mak aku menghadiri hari konvokesnyen di DATC iaitu di Dewan Agong Tunku Canselor...dewan baru dan bangunan baru membuatkan aku dan mak beku di dalam tu...hari tu ramai plak yang menerima ijazah dan diploma yang melibatkan 3 fakulti...rasa kebas semua kaki-kaki ini dibuatnya...yang pastinya aku dan mak aku keluar awal dari dewan setelah adik aku selesai menerima ijazahnya...aku dan mak gi merayau di pesta konvo yang diadakan...nak cari sourvenier katanya...huhu...


aku plak rasa tak sabar nak abis...aku akan tuntut dengan my hubby dan adik aku ni masa aku konvo bulan September ni nanti...aku nak bear besar punye...hehe...nak bear sebesar aku...haha...tak bole blah punye permintaan...yelah bukan senang nak dapatkan ijazah setelah banyak pengorbanan yang aku lakukan...mesti la nak dapat yang special gift kan especially my hubby...hehe...

apa-apa doakan aku berjaya untuk menempuh lagi sebulan perjalanan aku sebagai student...rasa sedih, perit, letih semuanya ada...bercampur gaul gitu...hidup perlukan pengorbanan...dan pengorbanan itu akan membuahkan hasil pada masa hadapan...insya'allah...

3 comments:

Ayuraza said...

tahniah...letak la pic baling-baling topi tu..hehe :P

Nurr Kasih said...

tahniah.. :)

Faaein Talip Roy said...

wah.. tahniah!!!.. =]