Terima Kasih Sahabat

20 June 2011

719 : ayam masak lada hitam...

semalam aku terlebih rajin agaknya...punye excited sangat nak masak...coz dapur dah lama sangat tak berasap...dan yang pastinye aku teringin sangat nak makan ayam masak lada hitam...


bila masak sendiri ni nak boh banyak mana lada hitam pun bole...tu yang seronok masak sendiri tu...huhu...alasan tak boleh bla...

yang tak pastinye my hubby la makan paling sedap aku tengok...bertambah2 nasi dia makan...seronok sungguh aku lihat dia makan...almaklum la wife selalu sangat masak kan..hehe...


pastu pas makan malam tadi, aku layan minum white coffee AliCoffee...memang mantap dan tersentap la...buat mata kami berdua tak boleh nak tido...maybe sebab produk baru AliCafe tu yang rasa dia dah macam kita minum kat Kopitiam je...huhu...

2 comments:

Roza Ami Nanomiya said...

nampak gelap
tp kalau bertambah2

risanur said...

Roza Ami Nanomiya >> jgn disangkakan gelap tak sedap...mengancam rasenya..