Terima Kasih Sahabat

07 July 2011

725 : bersawang...

lamanya aku tak update blog kesayangan aku ini....kesian kat blog aku ini...bukan sengaja namun terpaksa huhu...

aku terlalu kesibukan dengan exam, thesis projek akhir dan presentation...

yang pasti exam dah abis pada 4 julai 2011 hari tu...itu adalah paper terakhir aku sebagai student...selepas ini takde exam yang perlu aku lalui sebagai student kecuali nak amik further study lagi la...

exam kali ini exam yang paling susah sangat bagi aku...tak pernah aku hantar kertas kosong tapi kali ini terpecah rekod...huhu...memang buang markah cam gitu saje...bukan sengaja tinggalkan tapi memang tak tahu nak tulis pa...otak jadi blur dan hang...yang aku mohon pada Allah sekarang aku lulus pun dah cukup...huhu...tak larat nak repeat...

sekarang ini aku sedang menyiapkan deraf projek akhir...berulang kali minggu ini aku perlu jumpa penyelia di UKM...untuk mendapat kelulusan sama ada boleh present atau tidak....alhamdulilah aku dah dapat tandatangan dari penyelia dan aku boleh present next week....hope aku dapat la present dengan jayanya...insya'allah....

tugas aku sebagai student akan berakhir pada 15 Julai 2011 setelah berakhirnya presentation...aku tak tahu la macamne kehidupan aku nati....huhu...dah takde kelas waktu malam, dah takde study group, dah takde nak study dan wat esemen...yang pasti aku akan rindu zaman study aku ini...huhu...hope aku boleh menjalani kehidupan selepas ni dengan lebih tenang dan tidak terkejar2 lagi seperti sekarang....boleh la aku buat aku punye hobi dan apa yang terhalang selama ini...

No comments: