Terima Kasih Sahabat

14 July 2011

728 : berdebar...

esok adalah hari penentuannya...hari menentukan sama ada system aku diterima atau tidak...berdebar dan mendebarkan...esok juga adalah hari terakhir aku sebagai seorang student setelah hampir 3 tahun aku memegangnya...student eksekutif bukan student jarak jauh...ada beza antara student eksekutif atau jarak jauh...kelas aku selepas waktu keja dan jarak jauh plak kelasnya setahu aku hujung minggu....

hope aku boleh buat dan mampu untuk membuat presentation tersebut...punye la berdebar sehingga dah 2 malam aku tido tak lena...gara-garanya aku bermimpi yang system aku rosak last minute....yang bestnya mimpi tu siap boleh sambung-sambung lagi (ada part2)....menyeramkannya!!!huhu...

aku rasa malam ni pun aku tak tido la...rasa berdebar sesangat-sangat...kalu exam tu kita jawab kertas soalan je...ni kita kena present sorang2 dan akan kena soal jawab dengan pemeriksa plak tu...hope aku tak dapat la pemeriksa yang cerewet dan banyak soal...aku takut aku gementar dan berdebar semacam membuatkan aku tak boleh nak jawab soalan yang ditanya...

hope aku tenang menghadapi hari esok...moga aku dapat membuat presentation yang terbaik...moga system aku tidak akan menjadi seperti mimpi yang aku alami...moga aku dipermudahkan Allah dalam segala urusan untuk besok...insya'allah...dan yang pastinye moga aku ada suara untuk bercakap...nak kena jaga pemakanan la hari ni...coz tekak dah rasa perit dan hidung dah mula nak bersin je....takutnya...

No comments: