Terima Kasih Sahabat

11 August 2011

736 : alhamdulilah....

alhamdulilah....akhirnya aku berjaya juga menghabiskan pengajian degree aku selama 2 tahun setengah sebagai part time student....pelbagai dugaan dan onak duri yang ditempoh selama itu...kalu ikutkan hati macam nak surrender pun ada jika terlalu tensen dan stress ketika itu... menitis air mata ini ketika melihat keputusan semester akhir aku 2 hari semalam....hanya Allah saja yang tahu betapa bersyukur nya kerana segala usaha selama ini telah berbayar...

alhamdulilah kerana aku berjaya tamat pengajian dengan kepujian....segala pengorbanan aku dan my hubby berbaloi, alhamdulilah... rasa tak sabar nak konvo plak pada 24 september ni...rasa tak caya je aku dah abis study...huhu....

1 comment:

pB said...

salam


tahniah (1000 kali)