Terima Kasih Sahabat

17 August 2011

738 : Ifftar 16 Ramadhan 1432...

Alhamdulilah apa yang dirancang oleh aku dan kawan opis aku menjadi untuk berbuka puasa di luar...kami pergi bertiga saje dan tempat yang dituju di Kanpung baru Kuala Lumpur....selama ini kami tak pernah merancang untuk berbuka puasa di luar kerana aku ini student...that why tahun ini dah plan awal-awal...hehe...thanks pada ika dan jie yang sudi join plan aku ini...tanpa mereka memang tak menjadi la...

ikan kerapu masak 3 rasa...


tomyam campur...

kerabu mangga, telur dadar, sambal belacan..

walaupun bertiga namun kemeriahannya tetap terasa...kami bertiga order makanan tomyam campur, kerapu tiga rasa, kerabu mangga dan telur dadar...pilihan kami bertiga dan makanannye memang marveles la...kami berbuka di Johan Seafood berdekatan dengan restoran kapal....aku baru la tahu kat mana kedudukan restoran kapal yang selama ini digembar gemburkan dikatakan sedap di Kampung Baru untuk makan western...akan aku cuba tapi tak tau bile...punye la ramai orang yang makan di restoran kapal tu....patutla orang panggil restoran kapal coz memang menyerupai kapal...haha...memang lawak la aku ini coz kata je orang KL tapi hampes dot com....huhu...tak tau tempatnye padahal laluan aku selalu gi keja setiap hari dengan my hubby....tu yang aku nak gelak besar tu... 

selepas berbuka, kami solat maghrib di Masjid Jamek Kampung Baru baru la pulang ke rumah....tapi aku bukan pulang ke rumah tapi pergi shopping dengan my hubby di Aeon 2 Setiawangsa....hehe...

No comments: