Terima Kasih Sahabat

22 August 2011

739 : Iftar di JM Beriani House...

alhamdulilah apa yang dirancang minggu lepas iaitu berbuka puasa dengan kawan segroup UKM berjaya jugak walaupun last minute tukar tarikh...kami rancang pada Khamis tapi last minute ditukar pada hari Rabu (17 Ogos 2011)...thanks kawan-kawan atas kehadiran dan komitmen masing-masing...kami beriftar di JM Beriani House Wangsa Maju...hujan lebat yang teramat sangat dan diikuti dengan jalan sesak kerana hari Nuzul Quran...macam2 dugaan namun perjumpaan berjaya juga dilakukan...

aku, kak ct meriam, khairi, ejat dan pidut....

kami berlima memang dari semester 1 hingga 8 akan bersama jika ada assignment atau projek yang melibatkan kumpulan...kami dah serasi bersama dan seotak gitu sekepala ....kak siti meriam, khairi, ejat, pidut dan aku akan bersama sekumpulan...orang lain tak boleh kacau gitu...haha...dah dicop mohor dari semester 1 hingga akhir semester...alhamdulilah...

nasi beriani yg marveles...
lauk kambing...

memang masa presentation projek akhir hari tu, memang kami dah rancang akan buka pose sama...aku yang arrange dan yang bg suggestion tempat kak siti...memang senang nak arrange dengan kawan2 ini...senang je dan tak banyak karenah....pasni kami rancang nak berkumpul masa hari raya iaitu sebelum hari konvo....


mee bandung muar...

yang pasti buka pose hari tu gamat coz banyak kenangan masa study yang diimbas kembali...macam tak caya je bila study dah habis...rasa sekejap saje dah 2 tahun setengah....selalunya masa study kami akan berbuka pose sama di cafe....rindunya saat-saat nak buka pose di cafe PKP UKM...kenangan lalu yang tidak akan berulang kembali...hanya bermain di memori masing-masing....

3 jejaka dalam kumpulan kami...

pasni akan berjumpa masa hari raya tapi tak tau di mana lagi...thanks kawan2 atas segala kerjasama yang diberikan....semoga kita semua akan berjaya dan hubungan antara kita tidak akan terputus walau masing2 dah ada kerjaya masing2...insya'allah...

No comments: