Terima Kasih Sahabat

14 September 2011

748 : kerja gile...

pagi semalam ntah kenapa kat aku ntah....jadi tak betul sikit haha...aku buat kerja gila haha...

macam biasa aku bukak emel dan baca emel2 yang ntah apa2 ntah...hehe...pastu aku surf plak website Milk A Deal...nak tengok tawaran apa yang best dan menarik...aku suka masuk website ni...tapi tak pernah wat apa2 deal pun...just tengok je...tapi aku dah jadi ahli MilkADeal...

aku tertarik dengan satu tawaran iaitu rawatan Spa...pastu dekat plak dengan kawasan perumahan aku...harga pun boleh tahan....aku terus jadi tertarik hati dan berminat sesangat nak gi spa ni....tambahan plak badan pun dah sakit2 ni nak minta dibelai...haha..sesekali nak diurut dan dibelai mesra kan....


wat pertama kalinye aku buat transaksi online untuk milk a deal dan bayaran secara online...aku mengaku yang aku ini agak prak sikit....bila nak buat transaksi duit secara online aku akan fikir banyak kali...aku takut duit akan hilang di tengah jalan...padahal aku ini orang IT tapi ada mind macam tu kan...memang lawak...tapi kali ini aku nak buat gak....kalu transaksi ni tak berjaya pun, duit hilang pun kurang dari RM50...sampai macam tu sekali aku fikir....yang kelakar nye tu siap call bank dan Milk A Deal untuk tanya camne nak buat transaksi tu...haha....memang dasar prak betul la aku ini...

setelah berusaha dengan bersungguh-sungguh akhirnya transaksi aku berjaya macam buat kerja berat ...aku berjaya membeli tawaran dengan RM39 (bernilai RM373) untuk Rawatan Menegang Kulit Wajah + Sauna + Skrub Badan + Spa Kaki di The Royal Malaysian Traditional Spa, 2 Lokasi [Diskaun 90%]....dengan RM 39 je akan dapat buat rawatan tegang kulit wajah, sauna, urut badan, skrub badan dan spa kaki selama 135 minit di Royal Malaysia Spa....sapa nak bagi kan...

kalu sesapa yang berminat boleh di link ni masih ada 3 hari lagi untuk beli tawaran ni....ada tempoh 3 bulan nak gi iaitu bermula dari 20 sept hingga 20 Disember 2011...rase tak sabar plak nak pergi...teruja sangat hahaha...

No comments: