Terima Kasih Sahabat

21 September 2011

750 : jamu makan...

alhamdulilah hasrat aku dan my hubby utk wat makan-makan untuk family berjaya jugak...bukan open house tapi just utk makan-makan bersama keluarga aku dan keluarga my hubby...mengeratkan silaturahim katanye...insya'allah....aku buat makan-makan ni pada hari Ahad yang lepas...


aku memang plan nak jamu our family dengan masakan sendiri...masakan yang simple tapi kenyang...aku masak mi kari dan puding jagung kastard...semuanya aku masak sendiri...walaupun tak sedap tapi aku puas ati hilang mak, mak mertua, adik beradik dan anak buah makan dengan penuh semangat...


terima kasih diucapkan kepada keluarga aku dan keluarga my hubby yang sudi datang ke teratak buruk kami tu...insya'allah jika ada rezki kami akan jamu kekawan plak...tapi tak tahu la bila...insya'allah...yang bestnye my twin plak baru je abis pantang...kirenya my twin tu beraya sekali la...baru la dapat makan apa yg hendak dimakan...huhu

1 comment:

yusuf said...

bab makan2 mmg nice


hehe