Terima Kasih Sahabat

29 September 2011

754 : kebekuan idea...

nak menulis namun tiada idea yang hendak dibebelkan...tapi rasa nak menulis dan berceta...tapi otak tak boleh nak fikir apa yang hendak ditulis...aku jeles tengok kekawan yang selalu dan hampir setiap hari update blog...ada je idea dan cerita yang hendak ditulis...huhu....jeles sangat2....

moga esok2 aku akan dapat idea untuk menulis walaupun satu entry haha...hope malam ni dapat mimpi yang indah2 untuk aku coretkan esok...hehe...gila punye paksa otak nak menulis...haha...

No comments: