Terima Kasih Sahabat

09 October 2011

760 : 9 10 11...

Tarikh yang menarik untuk hari ni...aku rasa ramai yg bernikah dan bersanding hari ni memandangkan tarikh yang cantik sebagai kenangan...

Tambahan plak cuaca hari ni juga cerah dan cantik setelah hampir seminggu bermendung bila menjelang waktu tengahari hingga ke petang...ramai yg amik kesempatan pergi membuat aktiviti spt berkelah dengan keluarga tersayang...

Aku juga buat aktiviti untuk membelai tubuh badan aku dengan pergi spa...memang best la apabila tubuh badan kita dibuat facial, sauna, scrub dan body message...rase relax je masa buat tu walaupun baru 1st time membuatnye...

Rasa teruja dan berdebar2 masa nak buat segalanye...coz tak penah wat benda2 tu semua...
Yang pastinye lepas wat segalanya badan rasa ringan, sedap dan selesa...rasa nak buat lagi je huhuhu..

No comments: