Terima Kasih Sahabat

01 November 2011

764 : banyak no 1...

1 November 2011 atau 01.11.2011 atau 11111 (5 angka 1)...tarikh untuk hari ini...tarikh yang banyak no 1...hari tu masa Januari pun cantik gak pada 1 Januari 2011 atau 1111 (4 angka 1)...pun banyak gak no 1...

lagi satu tarikh yang orang akan ingat dan buat kenangan especially untuk hari pernikahan 11 November 2011 atau 11.11.11 (6 kali angka 1)...huhu...aku rasa ramai yang akan abadikan tarikh ini sebagai tarikh pernikahan huhu..bukan senang nak dapat tarikh cam gitu kan...hanya pada tarikh itu saje...

lagi satu tarikh keramat yang ramai natikan adalah 20 November 2011 atau 20.11.2011...memang cantik la tarikh nye tu...dan confirm jugak ramai yang akan bernikah pada tarikh tu...jatuh plak hari ahad...memang cantik sungguh la...ada juga kawan aku yang akan melangsungkan perkahwinannya pada tarikh tersebut iaitu ejat...hope tarikh yang dipilih akan kekal untuk selamanya...insya'allah...

bulan november ni banyak tarikh-tarikh yang cantik dan sesuai untuk dijadikan sebagai kenangan...huhu...

tiba-tiba aku teringat tarikh pernikahan aku yang dianggap agak cantik juga la...sendiri mengaku kan...tarikh pernikahan aku pada 5 Februari 2005 atau 05022005 atau 050205...gabungan angka 2 dan 5 hehe...

1 comment:

Faaein Talip Roy said...

cantik!

kawan saya pun nati ada yang kahwin pada tarikh 20.11.2011

^^,