Terima Kasih Sahabat

28 February 2012

792 : spageti seafood...

masa hujung minggu yang lalu tekak ni tiba-tiba je tingin nak makan spageti setelah aku mabuk mengandung kepayang tak boleh nak terima western food....bahan-bahan nak buat spageti memang ada je dalam almari...apalgi aku just gi beli udang...aku suka spageti seefood seafood...terutama sekali udang....


pastu aku tanya plak my hubby nak tak makan spageti...dia terus kata nak...lagi bersemangat la aku nak memasaknya...huhu....

yang pastinye sejak disahkan berbadan dua ni aku memang tak boleh nak masuk western food dan fast food...setelah berpose hampir 5 bulan tekak baru la rasa nak makan western food ni...tu pun yang masak sendiri....kalu yang ada kat kedai aku rasa mual je lagi...macam-macam karenah orang mengandung ini kan...layan kan jelah tekak ini selagi boleh huhu...


ini la hasilnya...sendiri masak sendiri mengaku sedap kan hehe...kalu tak sapa lagi nak mengaku sedap kan....masuk baku angkat sendiri haha....

No comments: