Terima Kasih Sahabat

05 March 2012

793 : bubur nasi berlauk...

semalam aku dan my hubby gi jalan-jalan cari makan di kampung bahru....banyak sungguh makanan kat situ tapi yang memikat hati kami adalah Nasi Bubur Berlauk...

selalu juga kami gi terjah makan nasi bubur berlauk ni di Kampung Bharu...sapa-sapa yang nak diet tu memang sesuai makan nasi bubur ni...hehe...ye la tu...yang pasti pas makan 2 jam confirm lapar bali haha...


lauk pilihan semalam telor asin, kailan ikan masin, sambal tumis ikan bilis dan lobak asin...tapi sambal ikan bilisnye kureng 'kick' semalam...selalunye bila makan confirm rangup tapi semalam agak lemau dan liat....kurang sedap...huhu...tapi licin jugak la...

lain kali nak try makan kat Restoran Suraya di Kampung Bharu plak...aku tengok punye ramai la kat kedai tu...selalunya full house je...

1 comment:

Anonymous said...

http://www.markbattypublisher.com/jsp/buytramadol/#hcl order tramadol online overnight - buy 200 mg tramadol online