Terima Kasih Sahabat

30 May 2012

811 : MIB 3...

insya'allah jika tiada apa-apa aral melintang malam ini, aku dan hubby nak gi menonton filem Men In Black 3 (MIB3)....maybe tontonan kami yang terakhir sebelum aku meletup bersalin tak lama lagi....huhu...


tidak tahu la bila pulak berkesempatan nak menonton wayang bila dah ada si kecil nati...cuti berpantang hampir 44 hari, pastu baby kan tak boleh nak kuar malam-malam lagi, takkan nak baby gi panggung wayang plak....pasni aku dan hubby kena cuti berpuasa menonton wayang huhu....

wat pertama kalinya akan menonton wayang di Alamanda Putrajaya...dah beli tiket ini sejak dari hari Ahad lepas lagi...punye la bersemangat nak menonton wayang kan...macam-macam aku ini....huhu...

hope apa yang dirancang akan menjadi insya'allah...

No comments: