Terima Kasih Sahabat

27 September 2012

829 : sebelum dan selepas...

malam tadi hubby nak juga botakkan kepala Nur Insyirah...puas pujuk untuk tidak botakkan kepala Nur Insyirah...coz tak dapat bayangkan camne la rupanye 'gondol' huhu....ye la selama 3 bulan bersama suka main dengan rambut Nur Insyirah....rambut yang lebat, hitam dan kerinting....aku suka main dengan rambut dia ketika sedang BF....

sebelum dicukur....

tapi nak wat camne, hubby nak ikut sunnah Rasul....kata putus diambil juga...mengambil masa juga untuk membotakkan rambut Nur Insyirah...kena gunting rambut dia dulu baru la cukur...

mula dari jam 8.15 malam hingga 10.15 malam...dari jaga, tido dan jaga kembali Nur Insyirah...masa sedang cukur tak sempat nak amik gambar coz aku perlu pegang Nur Insyirah....

selepas dicukur....

lain sungguh muka Nur Insyirah apabila botak...nampak muka dia macam kecik sikit dari biasa haha....macam-macam aku ini...padahal sama je....

lama nya nak nunggu rambut Nur Insyirah panjang kembali...nak pakainya hair band yang cantik-cantik bersama gaun yang anggun....hehe...macam pelik je kan kalu baby girl pakai gaun tapi kepala botak...nati aku try pakai kan la, nampak pelik tak....

2 comments:

Puteri Satu said...

shomel je dia botak... risa dah naik keje ke..?

risanur said...

Puteri Satu >> sy dah naik keja minggu ni...hari senin hari tu...