Terima Kasih Sahabat

07 November 2012

835 : suka, suka, suka...


 ini adalah aksi Nur Insyirah ketika di bawa kali kedua gi shopping ke Alamanda Putrajaya last week....punye seronok dok dalam stroller sambil mengangkat kaki dan menghisap jari...

aku dan hubby takut gak Nur Insyirah akan menangis coz dia masih demam...tapi kena bawa juga dia kerana nak beli barang....alhamdulilah Nur Insyirah tidak menangis sepanjang di Alamanda....


selama 1 jam berada di Carefour, yang pastinya mulut Nur Insyirah memang bising la...orang dah dapat suara kan....asyik bercakap sorang-sorang melayan perasaan sambil menghisap jari...nasib baik la kat carrefour tu orang ramai...takdelah sangat dengar suara dia yang bising tu....tapi bila kat tempat yang sunyi, memang boleh dengar la suara dia tu...

tapi bila dah sampai time nak menyusu, Nur Insyirah terus buat suara yang amat kuat...nasib baik la dah abis shopping...masuk kereta terus nak menyusu...alhamdulilah, cerdik anak ibu dan ayah...lain kali kita bole gi jalan-jalan lagi yea...

2 comments:

MR Penyubiru said...

uii..demam demam pun bawa berjalan juga..ambik angin luar katakan..hehe..

p/s : "tempat yang suci" tu tempat yg camne ? hehe..

risanur said...

penyubiru >> typo error la plak..bkn tempat yg suci tapi sunyi hehe...