Terima Kasih Sahabat

19 December 2012

843 : Tomyam Khung...


 12.12.12 yang lepas aku dan my hubby gi makan di Restoran Tomyam Khung di Presint 15 Putrajaya...ini adalah kali ke 2 aku gi makan di sini...sebelum ini makan dengan kawan-kawan opis pada waktu tengahari....waktu lunch hour dan ditambah dengan waktu bekerja memang penuh sungguh tempat ini....

masa aku makan dengan hubby hari tu waktu malam, nampak lenggang sikit la restoran ini...memang boleh makan dengan selesa sambil menghirup udara yang nyaman huhu...


aku order tomyam khung, sayur baby kailan ikan masin, paprik ayam, set sambal belacan dan nasi putih....bagi aku memang sedap la tomyam ini walaupun agak mahal...tapi berbaloi...rasa masam, pedas dan kepekatan tomyam nye tu....sampai sekarang terasa kuah nya di tekak...huhu...rasa cam nak gi makan lagi je kat sini....

makanannya yang lain pun menarik gak...cuma paprik ayam dia terlebih minyak sikit...tu yang agak kureng sikit....sayur baby kailan dia pun sedap....aku tengok hubby makan laju je huhu...

lain kali boleh la gi makan lagi....yang pasti akan order tomyam khung lagi....

No comments: